Prijzen

Prijzen en omschrijvingen op SiS Deals worden zorgvuldig ingevoerd en gecontroleerd. Echter, voor onjuistheden of incorrecte informatie kan SiS Deals niet verantwoordelijk worden gesteld. SiS Deals houdt zich ten allen tijde het recht voor om prijzen, afbeeldingen en artikelgegevens te wijzigen. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend op eerder gedane aankopen. De op SiS Deals genoemde prijzen zijn in euro’s, inclusief 9% btw, en exclusief verzendkosten.

Bijdrage aan de verzendkosten

Uw bijdrage aan de verzendkosten voor Nederland en België is €4,95. Meer landen kunt u op deze pagina vinden. Vanaf een bestelling van €50,- hoeft u geen verzendkosten te betalen.

Verzending

SiS Deals zorgt ervoor dat uw bestelling goed verpakt wordt aangeboden aan de verzender: DHL. SiS Deals is niet aansprakelijk voor verlies, schade of diefstal tijdens verzending. Uiteraard zullen wij onze uiterste best doen om zoekgeraakte zendingen te helpen traceren.

Copyright

Niets van deze website mag worden gekopiëerd, alle rechten op de teksten zijn voorbehouden aan SiS Deals. Rechten op de afbeeldingen behoren ook toe aan SiS Deals. Zonder schriftelijke toestemming van SiS Deals is het niet toegestaan (tekst)informatie, afbeeldingen, foto's, producten en/of diensten die deel uitmaken van de site te wijzigen, kopiëren, distribueren, verzenden, tonen, uit te voeren, te verveelvoudigen, openbaar te maken, in licentie te geven, er afgeleide werken van te maken, over te dragen of te verkopen. Reproductie en herverdeling van de inhoud van deze site is verboden bij de wet en kan helaas leiden tot civiele en strafrechtelijke maatregelen.

© 2020 SiS Deals

Website door Manieu.nl